Het Project, fase 2

Buitenrand woningen

Vanuit elke woning aan de buitenrand kijk je uit op een groen en waterrijk gebied. Deze woning kun je op verschillende manieren indelen.

De standaard indeling gaat uit van een zeer royale woonkamer en keuken op de begane grond, van wel 63 m²! Op de verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer.

Vanuit de slaapkamers op de verdieping heb je een prachtig uitzicht op het groene gebied en de waterpartij. Door de extra hoogte is veel lichtinval in de slaapkamer aan de voorzijde. Het Frans balkon maakt hier de fijne sfeer compleet.

De ruime badkamer biedt plaats aan een inloopdouche, wastafel en toilet. Optioneel is zelfs een bad mogelijk.

Maar denk ook aan een compleet woonprogramma (koken, baden én slapen) op de begane grond of een kantoor met eigen entree aan de voorzijde. Je kunt daarbij kiezen of je de verdieping als een grote vrije ruimte laat opleveren of met twee slaapkamers en een tweede badkamer. Hét alternatief voor een appartement!

Meer weten over de optionele mogelijkheden?
Klik hier als je meer wilt weten over wonen, slapen en baden op de begane grond en een volledig naar wens in te vullen verdieping.
Klik hier als je interesse hebt in een woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond met nog twee slaapkamers én een tweede badkamer op de verdieping.

De buitenrand woningen in dit project hebben ongekende mogelijkheden. Je kiest de woning die past bij jouw levensfase!

Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein én je geniet van een eigen vlonder direct aan het water.

 

 

Parkstede-Zevenaar-Interieur

×